28.11.05

Por una Cultura Libre

El HackLab Nòmada i El CSOA La Drogueria organitzen una jornada dedicada a la Cultura Lliure i els Creative Commons

El HackLab Nòmada i El CSOA La Drogueria preparen pel dissabte 3 de desembre una jornada on la Cultura Lliure i les llicències Creative Commons seran les protagonistes.
El HackLab Nòmada de Mataró juntament amb El CSOA La Drogueria, han preparat una jornada dedicada a la Cultura Lliure i els Creative Commons per al dissabte 3 de desembre, a partir de les 17:00h i fins les 22:00h al casal de barri de Peramàs-Les Esmandies. La jornada consistirà en diverses activitats entre les quals es comptarà amb: ponències de personatges reconeguts en el moviment per la Cultura Lliure en les quals es crearà un debat obert a tothom, passi de vídeos i documentals sobre la temàtica que ens ocuparà, visuals en directe i intervencions teatrals. Les ponències aniran a càrrec de Lize de Clerq (Membre de EclècticaDV), Carlos Sánchez Almeida (advocat reconegut i especialitzat en internet, ciberdret i propietat intel·lectual) i Ignasi Labastida/Mireia Garreta (Responsables de Creative Commons a Espanya i Catalunya i professors de la UB). L’acte conclourà amb un pica-pica per les persones que hi assisteixin.

La intenció de la jornada és convocar a les creadores i creadors de la ciutat i comarca per donar-los a conèixer alternatives més flexibles que el copyrigth tradicional i restrictiu alhora de difondre les seves obres. Fórmules que beneficien tant als consumidors culturals com als creadors i que, al mateix temps, afavoreixen la lliure difusió cultural i el coneixement global.

Durant l’acte es farà la presentació d’un portal web [creaicomparteix.org] mitjançant el qual es vol donar continuïtat a la jornada. L’objectiu és que les persones interessades en el projecte pugin fer servir un racó del ciberespai per intercanviar continguts, creacions, etc.

L’assistència a l’acte serà totalment gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar.


Organitza: HackLab Nòmada i CSOA La Drogueria.
Amb el Suport de: Casal de Barri Peramàs-Les Emandies, Arcàdia Café Cultural i CSOA La Fibra.


2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Great work!
[url=http://axvzvpor.com/zlsz/qpdc.html]My homepage[/url] | [url=http://qxeozshr.com/ytua/nyig.html]Cool site[/url]

14/11/06 9:17 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Great work!
http://axvzvpor.com/zlsz/qpdc.html | http://rsfulimj.com/ldce/ngno.html

14/11/06 9:18 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home

Creative Commons License
VideoRevolución! Es un blog Copyleft. Haz Lo que quieras con lo que aquí encuentres. Permiso? Creative Commons Attribution 2.5 Spain License.